Hány éves kortól lehet kávét fogyasztani?
Figyelt kérdés
2 hónap múlva 15 éves leszek, napi 1 césze kávétól nem lesz semmi bajom?2014. máj. 21. 15:58
1/3 anonim válasza:
Nem hinném hogy bajod lenne tőle... de tényleg minden áldott nap meg kell majd innod azt a csésze kávét?
2/3 anonim válasza:
A részleteket nem írtad, de erős kávèfüggő vagyok. Amikor teljesen letettem a kávèt akkor derült ki (na jó azért sejtéseim voltak), hogy egy hét után egész azzal a tempóval éltem, mint közvetlenűl amikor a káve feldobott. A napi teljes teljesítőképességedet nem emeli meg, csak ad egy rövid löketet, amit később a szervezeted visszavesz. A napi teljesítményt sporttal lehet emelni. Vannak óra alatt is végezhető gyakorlatok. Én alábujjak felemelése és "ökölbeszorítása" gyakorlatot szoktam csinálni, illetve pár (nem sok) fekvőtámaszt (de ehhez hely kell)
3/3 anonim válasza:
Nincs törvényi megkötés, de tudd hogy függővé válik tőle a szervezeted (ha abbahagyod az ivását alacsony lesz a vérnyomásod, ami csak folyamatos kávéivásnál hajlandó normális lenni), valamint napi 1 kávé is szétrohasztja a fogad.
De mint mondtam, már tegnap elkezdhetted volna inni, senki nem fog lecsukni érte, még örülnek is hogy beállsz a fogyasztók sorába és pörgeted a piacot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!