Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Alkohol mentes sört ki adják...

Németh Ábel kérdése:

Alkohol mentes sört ki adják 18 év alatt? Többi lent

Figyelt kérdés

Sziasztok

15 éves fiú vagyok és az lenne a kérdésem hogy 18 éves kor alatt ki adnák nekem az alkohol mentes sört!?

Gondolkodtam hogy kiadnák-e a Tescoban vagy CBA-ban.

Lécci normális válaszokat irjatok!

Ui: Azért tettem fel megint ezt a kérdést mert nem kaptam eddig normális választ -,-"

2014. márc. 22. 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Egyértelműen ki kell adják, mivel nincs benne alkohol.
2014. márc. 22. 13:26
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Egyértelműen NEM adnak ki neked sört.

Inkább menj tanulni, igyál vizet...

2014. márc. 22. 14:22
 3/11 anonim ***** válasza:
62%
Nem, mivel az is tartalmaz minimálisan alkoholt (max. 0,5% V/V).
2014. márc. 22. 14:36
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Tesco önkiszolgáló kasszája kiadja.
2014. márc. 22. 21:38
 5/11 anonim ***** válasza:
22%
Önkiszolgálónál is állnak eladók általában, tuti felfigyelnek rá ha egy fiatal gyerek sört vesz épp. Am nem tudom egyáltalán 15 évesen minek sörözni, főleg alkoholmentest, amiből elgtöbbnek az íze is gáz... haverok szemében biztos menőbb leszel.
2014. márc. 23. 02:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Pénztárosa válogatja. Tavaly 16 évesen haverom akart alkoholmenteset venni Intersparban. Én csak kísérő voltam, nem iszok alkoholt, csak éppen ha megkínálnak alkalmakkor. Na odaértünk a kasszához, a pénztáros egyből mondta hogy személyit adja oda, meg hasonlók. Mondta a haver hogy nem 18, de hát ez a Borsodi alkoholmentes. Na végül a pénztáros körbetelefonálta a kis kütyüjével a boltot, hívott oda valami nőt, és az mondta hogy az a minimális 0.2 százalék alkohol az nem gáz, adhatja. Na ennyi volt. Nekem mint nem italosnak nagyobb szégyen, égés volt hogy ott az emberek előtt kérdőre vonnak minket hogy na személyit, meg mégis miért veszünk söröcskét. Nincsen egy felnőtt ismerősöd akinek odaadnák?
2014. márc. 23. 07:51
 7/11 anonim válasza:
0%
én már 20vagyok és én vehetek bibibi
2014. ápr. 4. 19:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Papíron valóban lehetsz 20...
2014. ápr. 4. 22:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Tescoban tényleg vehetsz simán önkiszolgáló pultnál (ha máshol nem is) de egyébként ki kell hogy adják,mert oké hogy nem ugyanaz,de ennyi erővel akkor az energiaitalt sem lenne szabd kiadniuk mert abban meg magas koffeintartalom van! de még is kiadják :)

15/l

2014. ápr. 9. 19:08
 10/11 anonim válasza:
még az ízesítettet is kikéne.... limonádé..
2014. ápr. 10. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!