Mi a kedvenc Starbucks kávéd?
Figyelt kérdés
Holnap megyek először a starbucksba és valami finomat szeretnék, alapvetően a kávémat tejjel, cukor nélkül iszom, nem szeretem a mézes, nagyon édes cuccokat. Szerintetek mit válasszak?2014. febr. 27. 14:05
1/13 anonim válasza:
ha hipster vagy akkor mindegy, ha humán, akkor el se menj
2/13 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok oda a Starbucksért, nyugodj meg, de olcsóbban megúszom egy ideig, amíg szar a kávégépem. :D
És nem vagyok hipster se.
2014. febr. 27. 14:34
3/13 anonim válasza:
egyszer voltam ott, kicsi teát vettem, osz aszongya a csaj haccáötven. ha olcsóbb neked akkor hajrá!
4/13 anonim válasza:
Viszont kapsz poharat a neveddel, amirők képet tudsz csinálni a facebookra és odaírni, hogy yolo swag.
5/13 anonim válasza:
Magyar Starbucksban még nem voltam, de Amerikában a Jeges Mogyorós Macchiato-t ittam, az valami isteni finom volt. Nem tudom, itthon is lehet-e kapni.
6/13 anonim válasza:
Legalább kaptál egy normális választ is:)
7/13 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm a normálisan válaszolónak.
A többieknek meg gratulálok, ügyesek vagytok, de sajnos most nem kaptok kekszet a frappáns válaszokért. :(
2014. febr. 27. 18:33
8/13 anonim válasza:
Menj inkább egy kávézóby, és kóstold meg, milyen egy igazi kávé! Olcsóbb lesz, és százszor jobb!
9/13 anonim válasza:
Ritkán járok oda,mert Pesttől kb 250 km-re lakom,de akkor megadom a módját egy különleges kávénak.Van egy hangulata a Starbucknak főleg a Westendben lévőnek.Én a Frappucinót szeretem a legjobban,de ahhoz még hideg van úgyhogy egy Caffé Mocha-t ajánlok :)
10/13 A kérdező kommentje:
Igen, Caffee Mochat ittam végül, és egész jó volt. :)
2014. febr. 28. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!