Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Starbucks, Coffeeshop Company,...

Starbucks, Coffeeshop Company, California Coffee Company, Costa Coffee. Melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
Ezek a kávézóláncok nagyon drágák. Például a Costában egy cappuccino 1140 forint, ha jól tudom. Még egy pohár vizet sem adnak hozzá, mint más helyeken az espressóhoz. Igaz, óriási méret, 600 ml... Szóval, ha már szórja az ember ilyesmire a pénzét, akkor melyik a legjobb?

2014. jan. 24. 18:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kedves utolso, nem ertem miert nem a kerdesre valaszolsz. Ezek a kavezok jok, nem veletlenul meno, ahogy te mondanad. Otthon 3in1 kavet inni vagy kotyogost fozni annyira mar nem az. Nem beszelve a kulonlegessegekrol. De ha neked ez jobban tetszik hajra. Irigykedni nem fogunk, de senki nem szol meg erte.
2014. jan. 27. 09:36
 12/14 anonim ***** válasza:
A kérdésre válaszoltam. Sok lényegesen jobb kávézó van, és nem az otthoni 3 az egybent értem ezen. Mellesleg otthon sem csak azt lehet készíteni, de tény, hogy otthon keveseknek van nagygépe. Tanulj, figyelj, utána okoskodj!
2014. jan. 27. 09:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ertettem a kerdest. Azt kerdezte,a felsoroltak kozul melyik a legjobb? Nem azt, hogy hova menjen,vagy otthon keszitsen e kavet. Nem okoskodni akartam, csak a velemenyem mondtam el, mivel leszoltad az ilyen jellegu kavezokba jaro embereket, es mivel en az emlitett kategoriaba tartozom, nem olvastam szivesen a hozzaszolast.
2014. jan. 28. 22:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Bocsánat, ha az jött ki belőle, hogy az embereket szóltam le. A helyet akartam, nem Téged! Mellesleg ha a jó kávé a fontos, a helyedben is felkeresnék 1-2 másik kávézót is, ami talán nem elég drága, de annál minőségibb kávét kapsz.
2014. jan. 29. 07:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!