Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Kamillateát csak gyógyszerként...

Kamillateát csak gyógyszerként isszák?

Figyelt kérdés
kaptam pár tasakkal, nem tudom milyen az íze, de valahogy össze van nálam kötve a gyógyi hatással, szokták ezt csak úgy teázás kedvéért inni? vagy várjam meg, míg náthás leszek?:)
2013. nov. 18. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

van aki szokta csak úgy .

Nekem is van mindig itthon ,én nem isszom ,hanem gözölök ,vele ha beteg náthás vagyok ,illetve seb mosásra használom..

Persze nekem itthon gyogyszertárban kapható kamilla te virágom van : Nem szeretem az ízét ,de lehet csak úgy is inni..

2013. nov. 18. 15:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Én szoktam inni csak úgy is, mert szeretem.

Állítólag hashajtó hatása van... mondjuk ezt nem vettem észre, de lehet hogy másra erősebben hat.

Szóval csak óvatosan, hosszabb utazásra ne jó erős kamillateából vigyél magaddal 3 litert! XD

2013. nov. 18. 15:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Van aki szereti és néha megiszik 1-1 csészével, nekem nem ízlik, de volt hogy ittam betegség esetén.
2013. nov. 18. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem, ezért csak úgy kedvtelésből is iszom. Szeretem melegen, de jól lehűtve is. Ha ízlik, akkor nyugodtan ihatod.
2013. nov. 18. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Csak ovatosan mert értágitó... :( Én is szeretem,pl meggyel nagyon finom. De magában is jó.
2013. nov. 18. 15:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam csak úgy inni! Nagyon finom! Nekem nagyon ízlik! Jó hidegen és melegen is!
2013. nov. 18. 15:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Én szeretem és azért iszom
2013. nov. 18. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!