Szerintetek melyik a legjobb energiaital? :D
Figyelt kérdés
Több szempont is érdekel nem csak az íz!Példáül doboz, ital színe, marketing....stb.!:D2013. nov. 15. 20:06
11/21 anonim válasza:
Elmész szépen csipkebogyót szedni (most van a szezonja!), kicsit bevagdosod a bogyókat, szépen beáztatod éjszakára forrásvízbe, és másnap kitűnő energiaitalod lesz, érezni fogod magadon a hatást!
12/21 anonim válasza:
Nem hittem volna, hogy valaki ilyen válaszok után anyázás nélkül tud válaszolni. Holnap megyek a szőlőbe, majd kipróbálom.
13/21 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat!:D Aki írta a csipkebogyót köszi a választ ,de most az energiaital a téma ,de egészségedre! :D
2013. nov. 15. 21:47
14/21 anonim válasza:
Napi fotyka gyerek...
Még a nevébe is benne van hogy tea, az meg nem energiaital... gyépés...
15/21 A kérdező kommentje:
Ha ezt most nekem szántad ,akkor üzenném ,hogy én jól írtam te értelmezted rosszul!Olvasd el mégegyszer!
2013. nov. 16. 14:49
18/21 anonim válasza:
Favoritok:
-Wild Touch: -Szőlős
-Almás
Ízüket nagyon szeretem,elérhető szinte akármelyik sarki Tescoba,megfizethető ár max 150 ft (ott ahol szoktam venni),tetszik a doboza is
-Wild Dragon
Szerintem nagyon jó az íze,ára magasabb a másiknál (ha találok akkor kb 200-250-300 ft),a doboza cseszett jól néz ki,csak hát a beszerzésével van baj,mivel ez osztrák,ezért nem igazán lehet vele találkozni
Remélem ez jó válasz
19/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!:D
Szerintem a Monster,Burn,Red Bull,Oxxo,Hell!
2014. jan. 5. 21:46
20/21 anonim válasza:
doboz: kék kicsi rockstar meg a hungarian eenergy
ízre: gilroy
marketing: monster, hell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!