Van olyan tea ami jó az általános rossz hangulatra/depresszióra? (És e mellett még finom is talán? )
Figyelt kérdés
Abba nem szeretnék belemenni,hogy miért vagyok sokat rossz hangulatban,de szeretnék rá valami teát :)2013. szept. 29. 20:02
1/6 anonim válasza:
Orbáncfű, macskagyökér, citromfű, maté teák.
Azt sajnos nem tudhatom, hogy neked mi fog ízleni, de ha nagyon nem tetszik valami, akkor cukorral, mézzel, citromlével mindig lehet rajta javítani :)
U.i.: bio boltokban, herbáriákban is érdeklődhetsz egyéb kedvező hatású készítményekről.
2/6 anonim válasza:
nekem a jázmin tea hatásos volt múltkor. bár nem tudom, hogy azok a jázmin teák, amiket itthon lehet kapni jók-e. én még Kínában vettem:) de egy próbát megér.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. szept. 29. 21:03
6/6 anonim válasza:
Ha lazulni szeretnél, kutass fel egy doboz Celestial Seasonings Tension Tamer teát, meglepően kellemes az íze és hatásos. Néha lehet kapni eldugott teaboltokban, főként Budapesten, de én anno Pécsen vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!