Lehet valahol saját Coca-Colát készíttetni, és ha igen, hol?
Figyelt kérdés
A választ előre is nagyon köszönöm!2013. júl. 23. 07:40
1/3 anonim válasza:
Ha a saját neves Coca-Colá-ra gondolsz, akkor nézd meg a nekedisegycocacola.hu-t ott az események menüpont alatt írják, hogy épp hol vannak a standok!
2/3 anonim válasza:
Dehogy arra gondol, házilag akar csinálni én szerintem... NatGeo-n láttam, hogy készítik a kólát a gyárban, de ők is azt mondták, hogy egyes alapanyagokat NEM adnak ki senkinek, hogy csak ők tudják az eredetit elkészíteni (bár akkor nem tudom a Pepsi miért tud ugyanolyan minőségűt gyártani). Pontosan nem tudom, hogy készül, de ha az ilyen "utángyártott" kólákat elnézem (Lidl-ös, Penny-s kólák pl.), akkor nem lehet túl nagy ördőngősség legalább az ő szintjükre elkészíteni.
3/3 anonim válasza:
Elvileg a Pepsit is a coca cola gyártja, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!