Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Lehet kapni cukormentes...

Lehet kapni cukormentes üdítőt (zéró kolán kívül) v rostost diabéteszes a kisfiam neki gondoltam?

Figyelt kérdés

2013. júl. 3. 07:16
 1/9 anonim ***** válasza:

Vannak a 100%-os gyümölcslevek, viszont azoknak igen magas a szénhidráttartalma, átlagban 1 deciben 10 szénhidrát van. Vannak rostosban is light üdítők, vannak nagyon finom light szörpök, én például a Piroska diétás szörpöket kimondottan szeretem. Nagyobb áruházakban kapható Deit nevű másfél literes üdítő, ez szénhidrátmentes és nagyon finom (szénsavas), ilyen a flakonja: [link] többféle ízben is van, szerintem mindegyik szuper.

Én szoktam csinálni otthon gyümölcsteából jeges teát is nyáron, az is van olyan jó, mint egy üdítő, vagy édesítőszerrel limonádét.

2013. júl. 3. 07:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Sióból van alma, barack, amit cukorbetegek is fogyaszthatnak.
2013. júl. 3. 07:49
 3/9 anonim válasza:

Cola-t ne vegyen cukormenteset! Gondolok itt a Coca Cola Zero-ra vagy a Pepsi light-ra, mert ezekben olyan cukorpótlo anyagok vannak amik elég károsak.

Öcsém a Lift Cola-t szokta nagyon ritkán inni, bár ém nem örülök neki, mert sok benne az édesítőszer és aszpartámot is tartalmaz.

Hány éve diabéteszes? Hány éves a gyermek?

2013. júl. 3. 07:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Csinálhatsz házilag gyümölcslevet, olyat mint pl a kubu, hűtőben napokig eláll. Receptet találsz a neten. SOKKAL jobb mint a bolti!
2013. júl. 3. 17:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Olcsóbb üdítőből a kóp boltokban is vannak 0 kalóriásak, csak szét kell nézni. El kell olvasni a címkéket.
2013. júl. 3. 20:06
 6/9 A kérdező kommentje:
2 éves és most derült ki 1 hónapja még én kezdő vagyok mindenben,az a bajom,hogy nem akar enni,és arra gondoltam a 10 órait lecserélném valami innivalóra?
2013. júl. 4. 07:14
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát ennek semmi értelme.

Ha evés helyett akarod itatni, akkor mi értelme a 0 kalóriának? Az ugyanaz, mint ha nem eszik.

2013. júl. 4. 16:43
 8/9 anonim válasza:
Ne cserélje le innivalóra, mert az nem tartja úgy szinten a cukrát..öcsém esetleg akkor szokott cukros innivalót inni, ha szédül (tehát alacsony a cukra) . Ilyenkor 1-1,5 deci innivaló felviszi.
2013. júl. 4. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Nos. Két dolog "van":

1. A szénhidrát mentes, édesítős üdítők. Nos a kólán kívül van a Deit, a Lift, és még nagyon sok nevenincs üdítő, nézz körül (aldiban még jegestea is van!, de gyümölcs ízűek is vannak)

2. Tízóraira adhatsz neki gyümölcslevet, de akkor abban legyen szénhidrát! Ja, és ne cukor legyen lehetőleg a szénhidrát, hanem maga a gyümölcs... Pl. 100% almalé, baracklé...

14/L, cukorbeteg

Sok szerencsét, kitartást, ha lenne még kérdésed, írj privit, válaszolok, én már 6 éve vagyok cukros.... :)

2013. júl. 7. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!