Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Tatabányán hol lehet csináltat...

Tatabányán hol lehet csináltatni olyan Coca Cola-t amin a neved van?

Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy pesten lehet rendelni de oda nem akarok felmenni. Valahol valaki esetleg itt tatabányán (sárberek, mártírok útja környéken) tud ilyet?

2013. jún. 3. 21:44
 1/5 anonim ***** válasza:
12%
Miért jó, ha a nevedet látod egy palackon? Akkor is indokold meg, ha ajándékként veszed . Miért jó?
2013. jún. 3. 22:04
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Kedves előző! Szerintem azért jó mert ilyen még soha sem volt korábban Magyarországon. Fura látni hogy a szokásos, sok éve megszokott Coca Cola logó helyett a te neved szerepel. Amúgy nagyon ötletes marketingfogás, az biztos.
2013. jún. 3. 23:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Pesten hol lehet, légyszi ird meg.

egyébként hatalmas marketingfogás tőlünk, nagy bevételük lesz az biztos. utánna meg már jön a palackos coca-cola, amit ketté lehet szedni, már láttam videot.

2013. jún. 4. 10:53
 4/5 anonim ***** válasza:

lehet csináltatni, ezt vasárnap irta a coca cola

,,Amennyiben egyedi terméket szeretnél készíteni, egy héten belül elindítjuk a kampány weboldalát, ahol megtalálhatóak lesznek azok a helyszínek, ahol hostesseink segítségével személyre szabott, egyedi feliratos Coca-Cola terméket készíttethetsz.,,

2013. jún. 4. 11:00
 5/5 A kérdező kommentje:
valahol a Corvinus sétányon lehet kapni.
2013. jún. 5. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!