Hol tudom megnézni, hogy a coca cola milyen neveket használt fel?
Figyelt kérdés
2013. jún. 1. 23:18
1/11 anonim válasza:
Azt nem tudom, de azt olvastam, hogy a 150 leggyakoribb nevet használták fel. Tehát a tucat neveket.
2/11 A kérdező kommentje:
És abba a tucat névbe benne van a Melinda is? Vagy keressek vaktában és utána kiderül, hogy feleslegesen.
2013. jún. 1. 23:34
3/11 anonim válasza:
Viszont itt egy hasonló kérdésnél írták, hogy Martin is láttak, az Magyarországon nem gyakori név. Vagy talán egy külföldről idetévedt palack lehetett?
4/11 anonim válasza:
Van Melinda! Pont ma láttam, amikor megnéztem a kismillió kólás üveg címkéjét az Aréna Plázában levő Tescoban. :D
5/11 anonim válasza:
Első vagyok. Szerintem nézd meg a 150 leggyakoribb név listáját, bár azt nem tudom hogy melyik évet vették figyelembe, de gondolom a tavalyit.
6/11 anonim válasza:
A 150-ben benne van a mama, partyarc, haverok,cimbi, főnök, Nagy Ő, szívtipró, kicsim,tesó...
De ez azért jópofa:
7/11 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, ezen most nagyon jót nevettem! :DD
9/11 anonim válasza:
A pontos válasz: 100 leggyakoribb név és gyakori szavak pl: rockstar, vip,művész, stb
10/11 A kérdező kommentje:
Írtam a coca colának azt mondják nem adhatják ki titoktartási szerződésük miatt, de megmondják, hogy a név amit keresek benne van e a 150-ben. "Buzgó mócsingként" akkor már megkérdezem tőlük anyám nevét :D
Írjatok ti is nekik, hátha besokallnak és közzé teszik XD
2013. jún. 4. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!