Ivott már valaki AriZona Green Tea-t? Milyen?
Én az InterSparban vettem, közel 500,- volt :/ elsősorban a flakonja miatt vettem meg, de ízre is a legfinomabb zöld tea amit valaha ittam!
viszont hosszútávon jobban megérné egy üveg csomagolás, nemtudom azt lehet-e itthon kapni
Lehet a Tescoban kapni az igazi teát is, vagy csak a teás üdítőt?
(Eléggé egyformák az üvegek, úgyhogy elég nehéz megkülönböztetni őket egymástól, de az üdítő 500 ml-es, és valamivel olcsóbb (500-at alulról közelíti az ára), minimális a gyümölcs- és teatartalom, cukrozott, ezzel szemben a rendes teájuk 473 ml-es, ez általában 500 Ft fölötti áron van, magasabb a gyümölcs- és teatartalma, hozzáadott cukrot nem tartalmaz.)
Néztem a Tesco árurendelő oldalát, és ott csak az üdítőből láttam pár fajtát. Az áruházakban kapható (bár gondolom, hogy nem, mert akkor rendelni is lehetne).
Itt látható mindkét típus:
(A fotókból u.az van fönt mindkét típusnál, de amit találtam neten képeket, arról sem lehet nagyon látni különbséget.)
Szvsz. üdítőből ez elég drága, akkor már inkább a tea, az alig kerül többe, de sokkal minőségibb az összetétele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!