Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Milyen fajtájú vagy főzésű...

Milyen fajtájú vagy főzésű kávénak alacsony a koffeintartalma?

Figyelt kérdés
A koffeinmentesen kívül.

2013. febr. 24. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan nincs aminek jóval alacsonyabb a koffeintartalma!
2013. febr. 24. 20:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy pörkölés közben sok koffein elveszik a kávéból. Ez alapján minél sötétebbre van pörkölve, annál kevesebb koffeint tartalmaz.
2013. febr. 24. 20:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs vagy elenyésző a különbség a koffeines kávék közt. A koffeint csak oldószerrel tudják kivonni, mielőtt megpörkölik. Vannak olyan kávék, (azt hiszem paloma) amik koffeinmentes és koffeines kávé keverékéből áll, azokban kevesebb a koffein. Vagy Ricoré 3:1-ben cikória és instant kávé keveréke.
2013. febr. 24. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Létezik olyan kávéfajta, amiben nincs koffein, illetve kapható olyan is, amiböl kivonták azt: ezeket (mindkettö fajtát) koffeinmentes kávéként lehet kapni.


A koffeintartalmú kávéból akárhogy készited el, nem tünik el (nem csökken) a koffeintartalom. Ugyanez érvényes a pörkölésre is, az csak az izét változtatja, az összetételét nem.

2013. febr. 24. 21:53
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!