Mért van néha hányingerem a kávétól?
Figyelt kérdés
megiszom és egésznap hányingerem van, nem mindig olyan 3/10 ből, ma is 2 kor ittam meg, utá
na hányingerem lett és 8 óra esz és még mindig van:S
2012. dec. 10. 19:45
1/7 anonim válasza:
Savat termel a kávé. Lehet, hogy ez az oka a hányingerednek. Nem tudnál lemondani róla?
2/7 anonim válasza:
esetleg terhessèg?attol is lehet.
3/7 anonim válasza:
Tényleg a savtól és a vérnyomásingadozás miatti rosszulléttől.
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy neked túl erős egy átlagos kávé. Nekem akkor van hányingerem tőle, amikor túl sokat iszok.
5/7 anonim válasza:
Ha éhgyomorra iszom, nekem akkor szokott ez lenni :D egyél előtte vagy reggelizés közben idd :D
6/7 anonim válasza:
Lehetséges, hogy az erősebb kávé savasító hatása miatt van, vagy ha éhgyomorra iszod (mindig ezt tapasztaltad?). Egyik megoldás valóban, ha lemondasz róla, vagy próbálkozol gyengébbel, tejessel, stb., vagy ott van a ganodermás kávé, ami kiküszöböli a kávé "árnyoldalait"...
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, :D
terhes az biztos nem vagyok :D
és nem szoktam túl erős kávét inni, tejesen szeretem, de megprobálom még tejesebben,kevesebb kávéval, hátha úgy jobb lesz,
és élelmiszer órán meg tanultam hogy étgyomorra kávét inni TILOS, úgy hogy azt nem szoktam soha,
szóval szerintem az a gond hogy túl erős nekem vagy savas,
még egyszer köszönöm mindenkinek:)
2012. dec. 11. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!