Te hogy ízesítesz be egy bögre teát?
Figyelt kérdés
mennyi cukrot teszel bele, mennyi citromlevet/citrompótlót stb...
?
2012. nov. 5. 01:45
21/32 A kérdező kommentje:
és miért baj az ha egy tea ízesítve finom? :D
2013. jan. 26. 16:03
22/32 anonim válasza:
Én nagyon sok mézet rakok bele (egy bögrébe kb. 1,5-2 evőkanálnyit minimum) és ha illik a teához, akkor egy nagyon kevés citromlevet (pl. gyümölcsteáknál). A fekete teát tejjel is szeretem és akkor cukor is kerül bele. Édesítőt soha nem rakok bele, mert elrontja a tea ízét (egyébként rengeteg mindent édesítővel csinálok, de a teát nem).
23/32 anonim válasza:
Ha csak egy bogrével csinálok, akkor nem szoktam sehogy ízesíteni. :o)
18/l
24/32 anonim válasza:
Nekem egy 4,5 dl-es bögrém van, és abba 3 cukorpótlót teszek és 1 kupaknyi citromlevet (a citromlés üveg kupakjával) és ennyi :)
25/32 anonim válasza:
Utolsó vagyok!
Azt elfelejtettem, hogy ha fekete teát iszok, akkor 3 kupaknyi citromlé és 3 cukorpótló tabletta.
Fehér vagy zöld teába pedig nem teszek citromlevet.
26/32 A kérdező kommentje:
én mostanában 5 kiskanál cukorral és 1 evőkanál citromlével ízesítek minden teát (zöld, gyümölcs, fekete stb..) és így szerintem nagyon jó
édesítőt nem szeretem a mézes teától félek, hogy kiérezne benne a méz állaga attól meg hánynom kell mert kicsit olyan mint a takony. szerintetek merjem mézzel kostolni?
2013. jan. 27. 17:03
27/32 anonim válasza:
Merjed persze, a méz teljesen feloldódik a forró teában. az ízén érezni fogod - ami szerintem finom - de az állagán semmiképpen.
28/32 anonim válasza:
Ha az állagát nem bírod, akkor vegyél repcemézet, az teljesen bekristályosodik és olyan, mint a puha karamella.persze ez is anonnal oldódik a forró teában.
29/32 A kérdező kommentje:
köszi, hogy írtatok, akkor megkóstolom mindjárt mézzel és véleményezek :D
2013. jan. 27. 18:40
30/32 anonim válasza:
három kanál cukor és 4 db citrompotló vagy egy 6 csepp citrom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!