Milyen finom teákat ismertek?
Filteres teák közül most azért a Pickwick variációk csomgért vagyok oda, amelyikben a szilvás fahéjas tea is van. Nem mindegyik teáját szeretem a Pickwicknek, sőt, valamelyiket kifejezetten utálom, de azt a 4 fajtát ami abban a csomagban van, nagyon eltalálták.
Ami még nagyon bejön:
Lipton citromos tea, russian erl grey
Millford - cseresznyés-citromos tea
Általában Pickwick teát iszunk (citromos, csipkebogyós, erdei gyümölcsös), Sir morton lila earl grey teát, meg hasonló egyszeű fekete citromos teák.
De semmi joghurtos, fahéjas, mentás ízesítés, az nálam nem való a (jó finom cukros) teába.
Lipton zöld tea : Mentás
Saga teák is finomak , de a gyümölcsös pickwickek a legjobbak . A meggyest imádom !!!
A fehér tea is nagyon finom.
Earl Grey tea is az egyik legfinomabb.
Én is pár napja kaptam rá nagyon, de még nem próbáltam ki sokat, csak a citromfüvet, a fehéret, az Earl Grey-t meg a Pickwick-ből egy-két gyümölcsöset.
Pickwick: barackos(ez a legkedvencebb!), fehér teák, zöld teák, áfonyás
Sir Morton earl grey
meg én szeretem a gyógyteákat is, szerintem tényleg finomak: levendula, citromfű, borsmenta... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!