Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Régi Piroska szörpös üveget...

Régi Piroska szörpös üveget Budapesten hol tudok visszaváltani? Fizetnek még érte valahol? Nincs rajta 50 Ft-os matrica, mert még az új rendszert megelőzően vettük.

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 18:48
 1/6 anonim válasza:
74%
Ha nincs rajta jel sehol nem tudod sajnos visszaváltani.
tegnapelőtt 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
50%
Hozd el hozzám, adok érte egy húszast készpénzben.
tegnapelőtt 19:14
 3/6 anonim válasza:
80%

Vissza lehet váltani. Pár napja váltottam vissza egyet egy Spar-os repont automatában. Az üveg szerintem volt már vagy két éves.

Attól még, hogy nincs rajta a jel még a régi visszaváltós üvegeket is visszaváltják. Csak azt hiszem nem minden automatában lehet. Csak azok amiben a többutas üvegeket is vissza lehet váltani.

tegnapelőtt 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
A soroksári Auchanban visszaveszi az ügyfélszolgálat, az automata nem tud vele mit kezdeni.
tegnapelőtt 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Tescoba én vissza tudtam váltani a régi üvegeket, de csak az üvegeket simán bevette, de a régi árral számolta tehát nem 50 Ft nem 178 Ft hanem 70 meg 120 Ft-okkal vette be, de azok közt volt 3 éves borosüveg is. De próbáld abba az üzletbe ahol vetted anno ha még emlékszel rá, mert elvileg ott vissza kéne vegyék.
tegnapelőtt 21:18
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
tegnap 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!