Milyen izotóniás italport jánlasz?
Kosarazom, és víz mellett meccseken és edzéseken egyaránt izotóniás italokat, apenta+ vitaminpótló vizeket iszok. Heti 6 edzésem (nyaranta heti 12) van, és szinte minden hétvégén meccs is. Komoly mezőnyben játszunk, poszttásam sérülése miatt pedig mégtöbb felelősség terhe alatt dolgozom. Sokat is vagyok pályán, így nagyon kell az energiapótlás.
Eddig sima, palackozott izotóniás italt ittam, de szerenék italport kipróbálni. Milyen olcsóbb, de minőségi, esetleg számotokra bevált prot tudnátok ajánlani? Más energiát adó ital, gyorsan bevihető étel?
Mindegyik egyformán jó. Annyi a lényeg hogy ne mindig ugyanaz a fajta legyen. Vegyel mindig 2-3 fele barmilyet csak kulonbozot
Az izotóniás ital nem laktat vagy energiát ad hanem elektrolitokat pótol amit az izzadással elvesztesz.
Energiát tud adni pl egy banán. Aminközepes felszivodas tehat szep lassan adagolja neked a szenhidratot.
Igen igen, banant mindig eszem, de nekem ezek az italok is adna energiat, sokkal jobban hidratalnak es feltoltenek, ha nem csak vizet, hanem ilyeneket is iszok
koszonom a valaszt
Persze, hidratálnak. És a hidratació tölt fel. A hidratáció a lényegük.
Barmelyik lehet csak váltogasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!