Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Milyen izotóniás italport...

Milyen izotóniás italport jánlasz?

Figyelt kérdés

Kosarazom, és víz mellett meccseken és edzéseken egyaránt izotóniás italokat, apenta+ vitaminpótló vizeket iszok. Heti 6 edzésem (nyaranta heti 12) van, és szinte minden hétvégén meccs is. Komoly mezőnyben játszunk, poszttásam sérülése miatt pedig mégtöbb felelősség terhe alatt dolgozom. Sokat is vagyok pályán, így nagyon kell az energiapótlás.

Eddig sima, palackozott izotóniás italt ittam, de szerenék italport kipróbálni. Milyen olcsóbb, de minőségi, esetleg számotokra bevált prot tudnátok ajánlani? Más energiát adó ital, gyorsan bevihető étel?

okt. 19. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindegyik egyformán jó. Annyi a lényeg hogy ne mindig ugyanaz a fajta legyen. Vegyel mindig 2-3 fele barmilyet csak kulonbozot

Az izotóniás ital nem laktat vagy energiát ad hanem elektrolitokat pótol amit az izzadással elvesztesz.

Energiát tud adni pl egy banán. Aminközepes felszivodas tehat szep lassan adagolja neked a szenhidratot.

okt. 19. 21:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen igen, banant mindig eszem, de nekem ezek az italok is adna energiat, sokkal jobban hidratalnak es feltoltenek, ha nem csak vizet, hanem ilyeneket is iszok

koszonom a valaszt

okt. 20. 19:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Persze, hidratálnak. És a hidratació tölt fel. A hidratáció a lényegük.

Barmelyik lehet csak váltogasd

okt. 20. 19:58
 4/5 anonim válasza:
Én most egy Bioteck Usásat használok. Annyi a lényeg ,hogy szeressed az ízt és a te árkategóriádban leyen. Ha versenysportolsz és van dopping vizsglat olyan válaszz ami az adott sportágban nem tiltó listás (tehát semmiféle tejjesítmény fokozó anygot nem tartalmazhat )
okt. 21. 16:42
 5/5 anonim válasza:
Az energia bevitelhez ajánlom az energia zselét. De az enrgia zselét ne a meccsen/edzésen próbáld ki először mert lehet ,hogy megy tőle a hasad. Ha nem rövid időn belül kell újra mozognod hanem van kb. 20 perced akkor jó már bármilyen műzli ami nem üli meg a gyomrod.
okt. 21. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!