Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Savanyú szagú és ízű a Tesco-b...

Savanyú szagú és ízű a Tesco-ból rendelt Primavera 2L mentes víz, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem volt gusztusom meginni.

okt. 16. 03:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igyál csapvizet.
okt. 16. 08:06
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
Nem tehetsz semmit, Magyarországon gyakorlatilag nem létezik fogyasztóvédelem.
okt. 16. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Vidd vissza.

Nekem eddig mindent visszavettek, visszafizettek, ha gond volt vele, minden üzletben. Akár romlott áru, akár amikor az árral volt gond, nem annyi volt, mint amennyiért hirdették.

okt. 16. 09:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Az gond, mert a csapvíz és az összes ásványvíz pH-ja minimum 7, de legtöbbször 7,5 ami nem savanyú, hanem enyhén lúgos. Ezt a gyártónak is tudnia kellene, hogy a tiéd eltér tőle. Nem tudom, mi kerülhet a vízbe, mert nem ez az első, hogy ilyet hallok, volt ismeretségi körben, hogy nem szaglászta az illető, csak belekortyolt és konkrétan szétmarta a száját, de az szénsavmentes szentkirályi volt, azt hiszem. Ez amúgy a NÉBiH hatásköre, én már vettem fel velük facebook-on kapcsolatot és tök rendesek voltak, két héten belül leellenőrizték az éttermet, amiért szóltam, hogy undormány az egész. (Kár, hogy addigra már nem volt undormány, nyilván fülest kaptak.) A helyedben írnék a gyártónak, a Nébihnek és a Tesco-nak is, de utóbbinak csak akkor, ha kárpótlást várnék érte. De én általában utánamegyek a dolgoknak, hogy mást ne érjen hozzám hasonló kár. Van, akit ez meg nem érdekel. Lehet, hogy te se futottál volna bele ebbe, ha az előtted lévő áldozat jelenti a problémát, és addigra zárolják a tételt.
okt. 16. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
Jelezted valahol?
nov. 8. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!