Savanyú szagú és ízű a Tesco-ból rendelt Primavera 2L mentes víz, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem volt gusztusom meginni.okt. 16. 03:40
2/5 anonim válasza:
Nem tehetsz semmit, Magyarországon gyakorlatilag nem létezik fogyasztóvédelem.
3/5 anonim válasza:
Vidd vissza.
Nekem eddig mindent visszavettek, visszafizettek, ha gond volt vele, minden üzletben. Akár romlott áru, akár amikor az árral volt gond, nem annyi volt, mint amennyiért hirdették.
4/5 anonim válasza:
Az gond, mert a csapvíz és az összes ásványvíz pH-ja minimum 7, de legtöbbször 7,5 ami nem savanyú, hanem enyhén lúgos. Ezt a gyártónak is tudnia kellene, hogy a tiéd eltér tőle. Nem tudom, mi kerülhet a vízbe, mert nem ez az első, hogy ilyet hallok, volt ismeretségi körben, hogy nem szaglászta az illető, csak belekortyolt és konkrétan szétmarta a száját, de az szénsavmentes szentkirályi volt, azt hiszem. Ez amúgy a NÉBiH hatásköre, én már vettem fel velük facebook-on kapcsolatot és tök rendesek voltak, két héten belül leellenőrizték az éttermet, amiért szóltam, hogy undormány az egész. (Kár, hogy addigra már nem volt undormány, nyilván fülest kaptak.) A helyedben írnék a gyártónak, a Nébihnek és a Tesco-nak is, de utóbbinak csak akkor, ha kárpótlást várnék érte. De én általában utánamegyek a dolgoknak, hogy mást ne érjen hozzám hasonló kár. Van, akit ez meg nem érdekel. Lehet, hogy te se futottál volna bele ebbe, ha az előtted lévő áldozat jelenti a problémát, és addigra zárolják a tételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!