Melyik a legjobb erdeigyümölcsös tea szerintetek?
Figyelt kérdés
Jobban mondva melyik márka? Ez az egyetlen tea amit hajlandó vagyok meginni, és van is 1 kedvenc, de szeretek kísérletezni, mert így lehet találok akár jobbat is.aug. 22. 23:16
3/7 jpeacefuler válasza:
Volt nemrég egy vizsgálat, és a Penny-ben kapható, talán sajátmárkás [de ebben nem vagyok biztos] tea bizonyult a legjobb minőségűnek. Volt egy pár szempont. Íz, összetétel, a gyümölcstartalom..... Én is ittam utána ilyen teát, és tényleg hajazza a drágább, színezett, adalékolt konkurens termékeket.
4/7 anonim válasza:
Saga ára miatt jobb százas boltokban ott csak 499
Vagy Lidl-ben lord Nelson.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
aug. 23. 13:12
6/7 anonim válasza:
A Saga régen jó volt, de valahogy covid óta romlott a minősége. Egy ideig két filtert tettünk egy bögre teához, aztán meguntuk. A Teekanne Forest Fruit szerintem jó. Arra tértünk át.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az újabb választ! Nekem a Saga teáról a gyerekkorom jut eszembe, annyira tetszett a reklámja. Már idejét sem tudom mikor ittam utoljára. Teekanne teáiból szerintem még egyiket sem próbáltam, de ezt az erdeigyümölcsöst mindenképp meg fogom. Tegnap láttam a boltban Loyd teából kék dobozost, azt hiszem áfonya és szeder (talán?) ízesítésű ami nagyon megtetszett, így lehet hogy egyszerre 2 félét is fogok venni.
aug. 25. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!