Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Már több mint két éve kizáróla...

Már több mint két éve kizárólag ugyanazt az ásványvizet használom. Két év alatt nem volt semmilyen hatása, de mi lesz ha nem tudom megváltoztatni?

Figyelt kérdés
Mire számithatok, ha nem tudnék legalább idönként szünetet tartani? A cimkén pontos ismertető van a tartalmárol, de esetleges rosz hatásokról nem ir semmit. Ha valakit érdekel, priviben elküldhetem.

#vesekő #kőlerakodás
júl. 27. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem mindegy, milyen víz. Van amelyiknek magasabb, van amelyiknek alacsonyabb az ásványianyag tartalma.
júl. 27. 15:48
 2/5 Thunderfairy ***** válasza:
16%
Lehet hogy az ásványvízes flakonba csapvíz van valójába. ENNYI.
júl. 27. 15:52
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Milyen hatást vártál? Az ásványvíz is csak sima víz, esetleg kicsit több oldott ásványi anyagot tartalmaz, mint a csapvíz, de sokszor csak minimális a különbség. Lehet én vagyok barbár, de még sose éreztem jelentős különbséget az ásványvizek között. Bár tény, hogy legtöbbször sima csapvizet iszom, ugyanis a buborékos víz nem oltja úgy a szomjam.
júl. 27. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi az ég világon.
júl. 27. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha tiszta a csapvíz, és nem izzadsz túlságosan, felesleges ásványvizet venni. De azok ásványianyag-tartalma sem mindig több. Össze kell hasonlítani a helyi vízmű adataival.
júl. 28. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!