A kávé tényleg nem okoz erős függőséget?
Figyelt kérdés
4 kávét iszok meg egy nap, és azt tudom, hogy ennyi már sok, de hogyha nem olyan erős függőség akkor be tudnám csapni magam, hogy például, csak 2 kávét iszok meg egy nap, és az a másik 2 csak valami gyenge Mokate 3 az 1 - ben kávé lenne?
Nem lenne úgy már elvonási tünetem?
júl. 17. 15:33
11/14 anonim válasza:
Rengeteg kávé ízesítésű termék van koffein nélkül. Még kávé ízű alkoholos italok is vannak, cukrok stb.
12/14 anonim válasza:
Nekem nem okozott erős függőséget, többször is abba tudtam hagyni, mikor szükséges volt, max egy nap kis zavaró fejfájás volt. De az ízéről nem tudok lemondani, így gabonakávét iszom, amiben ugye nincs kávé.
13/14 anonim válasza:
Kávézom de egyre nagyobb atbaxasnak gondolom néha közben. Volt, hogy abbahagytam és sose voltam annyira energikus.
14/14 anonim válasza:
#9 Erre mondta az unokám, hogy nekem nem kávé-, hanem kávékészítés függőségem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!