Ha a már lefőtt kávét visszaöntöm a kávéfőző víztartályába, majd újra lefőzöm, majd elfogyasztom, akkor hallani fogom a színeket?
Figyelt kérdés
Ártanék vele egyáltalán a kávéfőzőmnek? Darálós kávéfőzőm van, ha ez számít.
Régóta ki szeretném próbálni!
júl. 3. 21:56
2/9 anonim válasza:
Nem ártasz , de az lesz olyan erős mintha hármat innál
3/9 anonim válasza:
"hallani a színeket??? :)"
A drogos söpredékek általában ezzel jellemzik az erős anyagokat. Csak ugye azzal már nincsenek tisztában, hogy elektromágneses jelenségeet nem a meechanikusan érzékelő szeervükkel fognak észlelni, pláne nem olyan anyaggal ami nem halucinogén...
4/9 A kérdező kommentje:
Ilyen véresen komolyan venni egy költői túlzást, ami csupán csak annyit szemléltet, hogy több száz mg kávétól kissé felpörög az ember, majd ezen kiakadni… Nevetséges.
júl. 4. 04:18
6/9 anonim válasza:
3-as, én azért elég sok cuccot kipróbáltam és igenis lehet hallani a színeket, én vagyok a tanú rá. Mivel nem a szemtől indul a "hang" ingerülete hanem az agyban alakul ki egy képzettársítás, szinesztézia. De józanul is megfigyelhető hogy egyesek pl egy csengő láttán hallják a csengést, egy étel fotójának érzik az illatát stb.
7/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Kotyogósban csináltam ilyent. Ütött rendesen, de 10 kardiológusból 12 nem ajánlja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!