Hogyan oldható meg,hogy a tejeskávé ne olyan enyhén kesernyés hanem inkább finom,lágy ízű legyen?
Figyelt kérdés
2024. júl. 3. 09:03
11/12 anonim válasza:
Több jó válasz volt, ezekből választhatsz, akár kobinálhatod is őket. Nekem ugyanez volt a problémám, és mindet kipróbáltam, tökéletesen megoldódott:
1. Válassz világosabb pörkölésű kávét, max. 6/10-est. Szerintem Lidl/Aldi világos kávéi árukhoz képest jók
2. Lehetőleg ne "kotyogósban" főzd, mert szétégeti, a szivattyúsok jobbak
3. Ha ezek nem megoldhatóak, tegyél bele pici sót, ne aggódj, nem fogod a só ízét érezni, csak kevésbé lesz keserű a kávé
A több tej csak akkor segít, ha eleve nagyon sok kávéval kevered, de ezt nyílván kitaláltad már.
12/12 anonim válasza:
Közbe eszembe jutott még az is, hogy esetleg tejszínnel is próbáld ki, én mostanában azzal iszom, mert lusta vagyok megkeresni a tejet🤣. Sokkal kevesebb kell belőle, elveszi a kesernyés ízt+ ad egy krémes érzést az egész italnak. 1-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!