Dragster energiaital megszűnt?
Figyelt kérdés
Csak a Pennyben lehetett venni, és számomra csak az alma - körte volt iható, úgyhogy nem csak a márkát keresem elsősorban, hanem kimondottan az alma - körte ízesítésű változatát. 4 éve nem láttam.
Lehet egyáltalán valahol kapni?
2024. ápr. 4. 15:26
3/11 A kérdező kommentje:
És hol lehetne utána nézni, hogy miért?
2024. ápr. 5. 10:19
4/11 A kérdező kommentje:
Van hasonló forgalomban?
2024. ápr. 5. 15:59
5/11 A kérdező kommentje:
Na újra kapni!
De mintha régen finomabb lett volna… :( Vagy én emlékszem rosszul. Melyik…?
2024. jún. 1. 14:19
6/11 Ársapkás Alispán válasza:
Most már a Hell/Xixo gyártja.
7/11 A kérdező kommentje:
6# Basszus, elfelejtettem rendesen elolvasni a dobozát. Eddig ki gyártotta?
2024. jún. 1. 14:59
8/11 Ársapkás Alispán válasza:
Szerintem külföldi volt eddig.
9/11 A kérdező kommentje:
8# Kár, hogy nem lehet utánanézni. Most is jó, mert ár-érték arányban megéri, de anno különlegesebb volt az íze.
Amúgy maradok az italkereskedésnél, itt nálunk tudok venni 320 forintért 5 decis Hellt, vagy 275 ft-ért 6 decis Bombát. Nem vagyok nagy energiaitalos, de néha veszek, és sokszor olyan árakat kérnek érte, főleg nagykerben, hogy inkább sört veszek helyette.
2024. jún. 1. 15:28
10/11 anonim válasza:
Hát igen, a háborús infláció most nagyon megy föl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!