Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A gyümölcsleveket miért nem...

A gyümölcsleveket miért nem dúsítják szén dioxiddal?

Figyelt kérdés
A magas gyümölcstartalmú kicsit sűrűbb gyümölcslevekre gondolok. Milyen lenne egy buborékos gyümölcslé?

márc. 29. 01:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyolcasnak igaza van. Ha nem is esztétikailag de nem lenne jó a rostos gyümölcslevet mindig felrázni a buborékokkal. Akkor már inkább felhúzod otthon ásványvízzel/szódával ha frissítőnek iszod. Az almalé nem rostos, abból kapható "almafröccs" néven palackozott verzió is.
ápr. 5. 00:44
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!