A gyümölcsleveket miért nem dúsítják szén dioxiddal?
Figyelt kérdés
A magas gyümölcstartalmú kicsit sűrűbb gyümölcslevekre gondolok. Milyen lenne egy buborékos gyümölcslé?márc. 29. 01:54
11/11 anonim válasza:
Nyolcasnak igaza van. Ha nem is esztétikailag de nem lenne jó a rostos gyümölcslevet mindig felrázni a buborékokkal. Akkor már inkább felhúzod otthon ásványvízzel/szódával ha frissítőnek iszod. Az almalé nem rostos, abból kapható "almafröccs" néven palackozott verzió is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!