Milyen házi szódagépet vegyek?
Elég sok szénsavas ásványvizet szoktam inni, de most, hogy be fog jönni a műanyag palackokra a betétdíj, elgondolkodtam egy otthoni szódagépen, mert eddig simán összenyomtam a palackokat és levittem szelektívbe, de a betétdíjas palackokat nem akarom egészben gyűjtögetni, hogy bevásárláskor magammal vigyem.
Milyen gépet érdemes venni? Sodastream vagy más fajta? Fontos lenne, hogy könnyen lehessen cserélni a patront és ne legyen 50-60 forintnál drágább egy liter szóda.
"nem akarom egészben gyűjtögetni, hogy bevásárláskor magammal vigyem"
Ugyanúgy mehet a szelektívbe is..
Hetes jól írja, nekünk Sodastream van, és nagyon nem jó, gyenge szénsavas vizet csinál.
Ritkán használjuk, percekig nyomatjuk bele a szénsavat olyankor, hogy legalább hasonlítson a szénsavas vízre. Ha te naponta használnád, hamar kifogyna a patron.
A patroncsere jelenleg 3000-4000 Ft, Sodastream márkájú patronra.
Tanácsot nem tudok adni, mert éppen én is vásárlás előtt állok, de követem.
Én is olyan keresek ami gazdaságos, higiénikus. Sodastreamet nézegetem én is, de bizonytalan vagyok. Nekem mondjuk nem fontos, hogy nagyon “bubis” legyen, de férjemnek igen.
Te végül vettél valamilyent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!