Milyen a Starbucks-os kávé?
Figyelt kérdés
Már egy ideje kerülgetem a boltban, kíváncsi lennék rá milyen, viszont a kiszerelés és az ára miatt tartok tőle, ráadásul csak szemes változatban lehet kapni (amit nem szeretek). Még sosem ittam egyébként semmilyen Starbucks-os kávét, ezért szeretném kipróbálni.febr. 19. 12:35
2/7 anonim válasza:
A Tesco-ban időnként akciós szokott lenni a szemes kávéjuk. Szerintem nagyon kellemes, lágy íze van (Az Espresso Blonde Roast-nak).
3/7 anonim válasza:
Nyilván jó de mindenkinek a kedvence.
6/7 Gál Gábor 2024 válasza:
Átlagos. Nincs vele semmi baj, de íze sincs sok.
A Starbucks, Cafe Frei... stb. inkább a kávédesszertekről szólnak, telerakják tejjel, cukorral, tejszínhabbal, különböző szirupokkal.
7/7 anonim válasza:
Nekem kellemesen édes, felér egy desszerttel. De ízlés kérdése, szerintem megér egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!