#10 Azt valóban rossz minőségű vízhez tervezték. Gondolod, hogy a te olcsó háztartási víztisztítód hatékonyabb, mint egy nagy, ipari berendezés, meg amit leírtál? Ott vagy, ahol a part szakad. Csináltál vaktesztet tisztított és tisztítatlan csapvízzel? (9. voltam)
2024. júl. 10. 07:52
12/20 anonim válasza:
Nekem az is elégvolt az utánnajárás, olvasás után, hogy festőként felmérem egy víztisztítótelep irodaházát, és ott beszéltem ott dolgozó emberekkel.
Erre az egy forrásra szánj 20 percet. Nem okoskodni akarok, csak esetleg döntésben segíthet aki vacilál rajta. Az olcsó 200 000Ft. De van ismerősöm akinek 500 000. És ha kiszámolod az éves ásványvízre elköltött pénzt, hááát.. És valóban más a víz, klasszisokkal! A gépen van egy műszer ami pirosan mutatja a bejövő víz liter/mg szennyeződést. Ez 320-340 szokott nagyjából lenni, nem állandó. De 290 alá még nem ment. A kék kijelző a szűrtet mutatja 8, 12, 17/mg. Ne érts félre, természetesen mindenki maga tudja mit csinál, és mit gondol. De abban biztos vagyok hogy ha szervezetünk 75% víz, akkor minél tisztább vízre van szüksége.
2024. júl. 10. 08:13
13/20 anonim válasza:
Rendben, majd megnézem, ha lesz időm, kösz. Olcsó alatt persze nem több százezret értettem. Mondjuk ásványvizet tudtommal elsősorban a szénsav, és/vagy a némelyiknél magasabb ásványianyag-tartalom (kálcium, magnézium, stb., ami pl. sport után hasznos) miatt vesznek, nem azért, mert a csapvizet szennyezettnek gondolják.
2024. júl. 10. 08:44
14/20 anonim válasza:
A filmen elmondják vízügyi szakemberek hogy ez miért tévhit. Nézd meg tényleg!🙂
2024. júl. 10. 08:49
15/20 anonim válasza:
Egyelőre csak betöltöttem az oldalt, és egyáltalán nem tűnik hiteles forrásnak, ez egy profitorientált vállalkozás, de majd megnézem.
2024. júl. 10. 08:55
16/20 anonim válasza:
Attól hogy valaki jót tesz veled, még kereshet rajta pénzt.
2024. júl. 10. 11:03
17/20 anonim válasza:
Még nem végeztem vele, de az egész nekem gyanús, ez a régi felvétel gondolom valami helyi tévénél, "gyógyítja a rákot" szöveg (ha az említett eset igaz is, semmi nem bizonyítja, hogy ettől a víztől), és főleg hogy erről nem nagyon hallani. Nem kell győzködnöd, nem azért írtam.
2024. júl. 10. 11:31
18/20 anonim válasza:
A gyógysueriparnak nem érdeke hogy egészséges legyél, sőt. Nézd meg a reklámokat 80% gyógyszer. Ükapáink idejében negyed ennyi sem volt és 80,90,100 éveket éltek. Mezitláb ki a földre kapálni 2-3 km gyaloglás, este vissza. Nem a természetgyógyász mondandója a lényeg.
2024. júl. 10. 13:39
19/20 anonim válasza:
Amennyire én tudom, ez csak legenda, jóval többen haltak meg sokkal hamarabb. A gyógyszeripar érdekeiről is beszélhetünk. Ha meghalunk, nem lesz, aki később még több gyógyszert vegyen, nem? Ez már csak azért is hülyeség, mert nem csak egy gyógyszergyártó van a világon. Nagyon is sokat köszönhetünk a gyógyszeriparnak, pl. a csecsemőkori, meg a későbbi oltásokat. Nem kell mindent elhinni.
2024. júl. 10. 13:58
20/20 anonim válasza:
Ez nem hit kérdése. Statisztikák igazolják hogy hányan halnak meg gyógyszerektől, és oltásoktól. Vicc volt a kovidnál is hogy én válasszam meg mit kérek, meg 8 után ne menjek az utcára mert akkor jobban fertőz😄. Sok orvos harcol azért is hogy ne kötelezzék a gyermek oltásokat, hanem javasolják. A szülő döntse el hogy akarja-e. Egész európában így van csak itt nem. Az orvosképzést 35éve a gyógyszeripar finanszírozza, és ha te orvoshoz mész, nem azt kapod amit ő szíve szerint adna, hanem követi az előírt protokolt. És ezt nem egy orvos elmondja. Ja, hogy a tv-be mást mondanak?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!