Hiába iszom vizet, nem veszi el a szomjam. Csak ha valami cukros löttyöt iszom. Valami jó ötlet? Mivel lehetne kiváltani, ami kevésbé egészségtelen, és nem hizlal. Mi lehet ennek az oka?
És az mitől lehet ha én meg a Kérdés teljes ellentettje vagyok?
Ha bármi mást iszok, akkor:
• lassabban tudom inni,
• kevésbé esik jól azt inni,
• utána azonnal azt kívánom meg, hogy megigyak legalább annyi sima vizet, amennyi az a bármi más volt.
A vízzel viszont úgy vagyok, hogy:
• napi sokat iszok belőle (nekem a 3 liter víz elérése nem lefekvéskor van meg, hanem kb 16 óráig, ugyanazzal a mennyiség/idő sebességgel iszok utána is este 10-ig, mint előtte reggel 6-tól)
• gyakran iszom
• bármelyik vízivás közben azt érzem, hogy "(most is) rohadtul jólesik inni" (ez tényleg mindig így van, teljesen függetlenül attól, hogy addig a pontig az előző ivástól mennyi idő telt el, nem csak 1 óra kihagyás esetén, hanem fél órán belüli idő esetén is ‒ az idő inkább annyit számít, hogy amikor órás nagyságrendet is elért a "nem tudtam inni" idő, akkor utána a teli fél literes vizespalackot szó szerint húzóra kiittam, míg bármikor máskor max 2-3 deci megy le egyben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!