Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A pumpkin spice latte tényleg...

A pumpkin spice latte tényleg annyira nagy cucc, vagy csak túl van tolva?

Figyelt kérdés

2023. okt. 13. 23:13
1 2
 11/16 NTBS ***** válasza:
100%
Napjainkban mindent reklámmal adnak el.
2023. okt. 14. 12:21
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, mindenképp kipróbálom, most itthon dolgozok, de jövő hét végén barátnővel találkozok, majd iszunk valahol Pesten.
2023. okt. 14. 15:10
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Nekem is ki kellett próbálni, ha már ekkora a hype körülötte 😀 fahéjas-sütőtökös íz (én az utóbbit nem szeretem), mindenképpen jegesen kérd, melegen nagyon rossz. Nem venném meg újra, de egyszer iható. Egy próbát mindenképp megér 🙂
2023. okt. 14. 20:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túl van tolva, viszont én nem értek egyet az előzővel, mindenképp melegen kérd, az az egyik lényege számomra.

Én nagyon szeretem, de a hajam égnek áll attól, hogy miért olyan nagy cucc hogy egy kávéban van sütőtök meg mézeskalács fűszerkeverék, hogy úgy kezelik, mintha valami külön fogalom lenne, és őszintén meglepődnek, hogy amúgy ha fogod a sült sütőtököt és beleteszed a kávédba, akkor sütőtök íze lesz. Sőt, időnként azon is, hogy egyáltalán lehet kapni a boltban sütőtököt..

2023. okt. 15. 08:12
 15/16 anonim ***** válasza:
90%
Ja, egyébként elismerem, hogy nagyon finom a starbucksos, mert összeáll az íze és àllaga és én nem tudok ilyen finom lattét csinálni otthon. De a hype, ami körülötte van számomra tiszta marketingfogás.
2023. okt. 15. 08:15
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat mindenkinek:)

Ittam egyet, tényleg nem akkora cucc (nem volt rossz amúgy), de legalább nem piszkálja már a fantáziámat. Maradok a latténél.

2023. okt. 22. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!