Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Szerintetek betiltják az...

Szerintetek betiltják az energiaitalt?

Figyelt kérdés

2023. okt. 12. 07:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Hármas vagyok.

Ezt olvassátok el, légy szíves. Ha már nekem nem hisztek, Zacher Gábornak csak fogtok hinni.

Kiemelnék egy mondatát:

"Ugyanaz a koffeinmennyiség van a lattéban, mint az energiaitalos dobozban."

[link]

2023. okt. 14. 04:02
 12/15 Ragnor ***** válasza:
#4 - A kávé károsabb, mint az energiaital, mert annak elfogadott a fogyasztása. Tele a világ koffeinistával, aki az ágyból kikelni se tud anélkül, hogy ne inna...
2023. okt. 18. 08:49
 13/15 anonim válasza:
100%
Egyébként nap 1 2 elfogyasztása még nemjelent bajt. Arra kell figyelni ha valaki szív beteg vagy fel megy a pulzusa akkor jobb ha le áll ezzel. Ez gyilkos üdítő amit nem ajánlanak főleg gyerekeknek. Ismerős mesélte, hogy 30 évesen ennek fogyasztása véget halt meg a fiú. mart napi 3 4 et ivót. A szíve nem bírta.
2023. okt. 18. 09:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Iskolában vagyok takarító, és félelmetes mennyi üres energia italos doboz van a szemetesekben napi szinten! Zsák számra szedjük naponta a kukákból, padokból ki. Van olyan pad amiből 12-14 üres dobozt szedek ki délután.
2023. okt. 22. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Én nem iszom nagyon ritkán! 1 hónapba 1 et annyira ritkán...Csak az íze végett! De annyira édesen émelyítő hogy bőven elég az is...
2023. okt. 29. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!