Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Az emberek miért vesznek 1,5...

Az emberek miért vesznek 1,5 literes ásványvizet?

Figyelt kérdés

150 Ft. Ami a csapból jön 0.63 Ft-ra jön ki.

Gondolom valamivel egészségesebb. De megéri 238x több pénzt adni érte?

2023. szept. 11. 11:13
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Mert szereti az ízét, mert nem megfelelő a csapviz minősége, mert neki az tetszik.
2023. szept. 11. 11:17
 2/23 anonim ***** válasza:
90%

Az emberek miért vesznek sorozat újabb darabja.

Mert erre biztatja a tévé, rádió stb. A csapvíz van ahol jó, valóban nem indokolja semmi. Még az oldott ásványi anyag tartalom sem mondható jelentéktelennek. De nem mindenhol iható. Pl. itt a munkahelyemen rettenet. Nyilván nem ilyent pumpálnak be, de valamiért ihatatlanul rossz ízű.

2023. szept. 11. 11:18
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Legutóbb azért vettem, mert ki volt írva a liftre, hogy elzárják a vizet órákra valami szerelés miatt, és pont kánikula volt.
2023. szept. 11. 11:20
 4/23 anonim ***** válasza:
46%
Mert a csapvíz szar
2023. szept. 11. 11:31
 5/23 anonim ***** válasza:
41%
Mert kell a flakon.
2023. szept. 11. 11:32
 6/23 anonim ***** válasza:
90%

Vagy azért vesz, mert miután elfogyott, szörppel pótolja, csapvízzel önti fel és néhány órán belül lesz 1,5 l hideg szörpije.

Vagy azért vesz, mert vagy egy nagyot cipel, vagy 3 kisebbet, akkor meg egyszerűbb egy nagyot, aztán vagy utána tölti csapvízzel, vagy nem. Vagy kifgyott bent, és rossza a csapvíz íze.

Én mindig viszek magammal, itthon is mindig csapvizet iszok, mert imádom az ízét, bármelyik gyümölcslénél jobban esik meginnom. Ellenben voltam már olyan helyen, ahol szó szerint visszaköptem a vizet, amikor gondoltam inni fogok, olyan bűn rossz volt. Na akkor inkább vettem egy flakonnal. Néhány volt ismerősöm napi szinten vett 2-3 l vizet, ízesítettet, ugyanis nem tudta és nem is akarta meginni a csapvizt, nem esett jól nekik.

De ami a lényeg, hogy mindenki a saját tárcájával foglalkozzon.

2023. szept. 11. 11:34
 7/23 anonim ***** válasza:
47%
Normális válaszokat is lepontoznak, gondolom nem a kérdező, mivel nincs rossz válasz erre a kérdésre. Mindenki másért.
2023. szept. 11. 11:40
 8/23 anonim ***** válasza:
66%
Amióta létezik ez az oldal, azóta rendszeresen járok fel, tehát figyelemmel követem valamennyire az itteni éppen aktuális trollokat, volt már itt sokminden, de az biztos, hogy ilyen unalmas, jellegtelen, lapos, szürke trollt itt még nem láttam, mint te a "miért vesznek az emberek" kérdéseiddel. Nézz utána a neten, rengeteg gyűjtemény van eddigi gyakoris trollkérdésekről, na, azt a szintet kellene megütni.
2023. szept. 11. 11:53
 9/23 anonim ***** válasza:
77%
Azért, mert néha klórozzák a vizet és olyankor ihatatlan. Egyébként vannak már különböző berendezések otthonra amivel javítható a csapvíz minősége is.. Mármint beszerelve úgy, hogy abból te nem érzékelsz semmit. Nem kell rá várni stb.
2023. szept. 11. 12:30
 10/23 anonim ***** válasza:
22%
Nyilván olcsóbb mint a fél literes a csapvizet nem szűrik.
2023. szept. 11. 12:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!