Az emberek miért vesznek 1,5 literes ásványvizet?
150 Ft. Ami a csapból jön 0.63 Ft-ra jön ki.
Gondolom valamivel egészségesebb. De megéri 238x több pénzt adni érte?
Az emberek miért vesznek sorozat újabb darabja.
Mert erre biztatja a tévé, rádió stb. A csapvíz van ahol jó, valóban nem indokolja semmi. Még az oldott ásványi anyag tartalom sem mondható jelentéktelennek. De nem mindenhol iható. Pl. itt a munkahelyemen rettenet. Nyilván nem ilyent pumpálnak be, de valamiért ihatatlanul rossz ízű.
Vagy azért vesz, mert miután elfogyott, szörppel pótolja, csapvízzel önti fel és néhány órán belül lesz 1,5 l hideg szörpije.
Vagy azért vesz, mert vagy egy nagyot cipel, vagy 3 kisebbet, akkor meg egyszerűbb egy nagyot, aztán vagy utána tölti csapvízzel, vagy nem. Vagy kifgyott bent, és rossza a csapvíz íze.
Én mindig viszek magammal, itthon is mindig csapvizet iszok, mert imádom az ízét, bármelyik gyümölcslénél jobban esik meginnom. Ellenben voltam már olyan helyen, ahol szó szerint visszaköptem a vizet, amikor gondoltam inni fogok, olyan bűn rossz volt. Na akkor inkább vettem egy flakonnal. Néhány volt ismerősöm napi szinten vett 2-3 l vizet, ízesítettet, ugyanis nem tudta és nem is akarta meginni a csapvizt, nem esett jól nekik.
De ami a lényeg, hogy mindenki a saját tárcájával foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!