Miért nem hat a koffein?
Figyelt kérdés
Előre leszögezem nagyon jól alszom és nem adagolom túl a koffein mennyiséget, sőt, a testsúlyomhoz képest nagyon keveset iszom.
Koffeint se tolom túl, egyáltalán nem függök tőle és van amikor hetekre nem iszom de amikor igen a kávé vagy energiaital meg se kottyan hiába vedelem magamba. Mármint a szivem majd kiugrik a helyéről de az agyamra nem hat, ásítok közben, na ez hogy lehet? Múltkor megittam egy Red Bullt majd elaludtam. Vicc kategória. Régen tök normálisan hatott de manapság.. többet ér ha futok egy kört.
2023. júl. 29. 17:01
11/13 A kérdező kommentje:
Az előbb megittam egy 6 személyes kotyogóst és semmit nem pörget 😂
Egyedül az anyagcserém indítja be.
2023. aug. 1. 17:15
12/13 Szervizmérnök úr válasza:
Majd jön a késleltetett felszívódás jelensége és jól fejbe vág hirtelen.
Plusz, éjszaka esetleg nem alszol (egyénfüggő).
13/13 A kérdező kommentje:
Jó lenne de még mindig nem vágott fejbe :D ha akarom most is simán bealszom.
2023. aug. 1. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!