Mi a véleményetek a Bravos 3in1 kávéjáról? Van olyan jó mint mondjuk a Nescafé vagy az Omnia?
Figyelt kérdés
2023. júl. 12. 14:52
1/6 anonim válasza:
Én nem szeretem, a lidlis is jobb annál.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, sajna valahogy nekem sem jön be már így “látatlanban” sem. Igazából csak a kiszerelés miatt érdekel, mivel az 50 darabos egész jó árban van.
2023. júl. 12. 15:23
4/6 anonim válasza:
Szerintem nincs íze (a Mokate-hoz képest pl.)
5/6 anonim válasza:
Anyukám nagyon szereti, nem rossz, de nekem viszont csak egy átlagos fajta az itthoni kávézásban, kb. 1 szinten van a piros Mokate-val, Nescafé vagy Ricoré sokkal jobbak és krémesebbek nála! Az Omnia karakteres keserűségéhez képest meg sokkal édesebb! Persze ár-érték arányban nem rossz, átlagos kávézáshoz jó - vegyél egy sima 10-est megkóstolni, és az alapján döntsd el, megéri-e Neked az 50-es!
6/6 Szervizmérnök úr válasza:
3.
Meg kell nézni az összetételét, amelyiknél szerepel a gabonakivonat (árpa, rozs), arra érzékenyeknél hashajtó hatású lehet.
Ez vonatkozik a 100 g tasakos kiszerelésekre is.
(Nem mintha én ilyeneken élnék, automata kávégépet használok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!