#4 Mert az nem török kávé amit ott kap (ha tényleg lehet ilyet kapni ott). A Frey olyasmi, mint a Starbucks, ahol fullautomata kávéfőzővel lefőzik a kávét és mindenféle hozzákevert löttyel ízesítik. Amiket árulnak szemes kávét, azoknak nagy része is aromásított.
A kérdező autentikus török kávét szeretne inni, amit dzsezvával készítenek el és liszt finomságúra őrlik hozzá a kávébabot. Sajnos ilyen helyről én nem tudok, bár el tudom képzelni, hogy valamelyik rejtett sarkon akad.
A Baross utcában egyébként van egy török élelmiszerbolt, én ott érdeklődnék elsősorban a tulajdonostól, hátha tud ilyen helyet mondani. Ha mégsem, akkor árulnak ott dzsezvát és török kávét is, meg lehet vele próbálkozni otthon.
8# voltál már a Freynél, pl. Budaörsön?
Lehet tévedek, és török nincs is, de a beduin úgy készült, ahogy kell, nem "szirupautomatából" porkávé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!