Jó ötlet lenne, ha a kész üdítő (Coca Cola, Pepsi, Fanta stb.) mellett lehetne kapni natúr koncentrátumot is, és a fogyasztó döntené el, hogy mivel édesítené, és milyen arányban hígítaná?
Figyelt kérdés
2023. jún. 21. 09:45
11/14 anonim válasza:
Ezektol a gusztustalan edesitoszerektol en se szabadulok. Szerintem nincs nelkule semmi. A kedvenc mentholos ragoimat kopom ki undorral, es tuti, hogy regen nem cukros volt, egyszeruen eros mentaizu.
Koncentratum volna, van, de edesitos az is.
12/14 anonim válasza:
11: Rágónál azért érthető, nem túl jó ha cukros rágót rágcsálsz egész nap. Szerencsére én még rágónál nem vettem észre különbséget, pedig nagyon nem vagyok jóban a z édesítőszerekkel.
13/14 anonim válasza:
Szerintem az aszpartámnál és az aceszulfám K-nál nincs rosszabb.
Ott a zéró fanta. 5-6 éve még sztívia volt benne. Már már ez a két gyöngyszem van abban is.
14/14 anonim válasza:
Ha létezne ilyen, jó lenne; bár akkor azzal is édesítenének a gyártók és nem azokkal amit most épp szidunk. Eddig mindenről kiderült, hogy rossz. A cukor is (diab), a fruktóz is (felbssza a koleszterint), a xilit befosat, a steviáról nem tudok, de gondolom majd az is rossz lesz vmiért, az összes mesterséges édesítő (mindenki meghal tőle, bár én erre tudok a legkevesebb bizonyítékot, pedig a cukorlobbi nem kevés pénzt ölt bele hogy lejárassa a mestrségeseket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!