Mi a különbség a pepsi és a coca cola között?
Figyelt kérdés
Vagy miért veszik ezt a kettőt külön?2023. jún. 11. 12:03
11/24 anonim válasza:
Coca cola vmennyivel keserkésebb, a Pespi meg édesebb.
Nálam a Coca Cola a favorit
12/24 anonim válasza:
Sok nincs, a pepsi édesebb picit.
13/24 anonim válasza:
És a gyártó vagy licensz nem ugyanaz.
14/24 anonim válasza:
A pepsi szènsavasabb, az hogy èdesebb lenne, nem tünt fel.
16/24 anonim válasza:
15 tényleg? Nekem nem tűnt fel, pedig finnyás vagyok eléggé ezekre. Nem csak a max meg a light?
14: Ez az édességérzés relatív. Egy időben (vagy 25 éve) pepsit ittam, de a suliban közösen mindig coke-ot vettünk. Eleinte kevésbé édesnek tűnt mint a pepsi. Aztán amikor már teljesen rászoktam a coke-ra, akkor vettem egyszer pepsit, és ugyonalyan ízetlennek tűnt, mint amikor elkezdtem a coke-ot.
17/24 anonim válasza:
18/24 anonim válasza:
Gondolom a cukor extraadójára lépték ezt akkor. Volt valami ilyen.
19/24 anonim válasza:
Oh, hát az édesítőszerek meg csak hagyján, de a Senomyx HEK 293 embionális vesesejtek izfokozóként való használata volt csak az igazán különleges adalékanyag.
20/24 anonim válasza:
Totál más a kettő, igazából kétszer találták fel a kólát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!