Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új üdítős kupakról, amit nem lehet levenni a flakonról?

Figyelt kérdés

2023. jún. 8. 12:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
72%
Le lehet azt venni.Csak nyitás után meg kell tépni egy kicsit a lafogó kupakot.
2023. jún. 8. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Azt írta itt valaki a múltkor (más témában), hogy járt egy szelektív-válogató üzemben, és ott mikor beérkezik a sárga kuka tartalma, akkor kapásból átrostálják, mielőtt válogatni kezdenék, és az apró darabok mennek a kommunálisba. És apró darab a kupak is.

Valószínűleg emiatt találták ki a rajta maradó kupakot.

Jövő nyártól kötelező lesz mindenhol az EU-ban, a tervek szerint.

Pedig a baromság helyett elég lett volna a népet oktatni, hogy ne külön dobja be a kupakot. Valószínűleg jó szándékkal direkt letekerték sokan, hogy könnyebb legyen szétválogatni...

A tervek szerint kupakot tilos lesz átvenni az összegyűjtőktől. Hogy egységesítsék a gyűjtést. (Mondjuk, a gyűjtésnek én sok értelmét nem láttam eddig se, mert az odaszállítás költsége magasabb, mint amit a kupakért kapnak, szóval akik segíteni akarnak, jobban teszik, ha havi 50 Ft-ot átutalnak, hasznosabb.)

Amúgy én is le szoktam szakítani, mert zavaró, ha inni akarok a flakonból, utána meg nehezen kap vissza.

2023. jún. 9. 05:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Le lehet szakítani.
2023. jún. 11. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!