Mi a véleményetek az új üdítős kupakról, amit nem lehet levenni a flakonról?
Azt írta itt valaki a múltkor (más témában), hogy járt egy szelektív-válogató üzemben, és ott mikor beérkezik a sárga kuka tartalma, akkor kapásból átrostálják, mielőtt válogatni kezdenék, és az apró darabok mennek a kommunálisba. És apró darab a kupak is.
Valószínűleg emiatt találták ki a rajta maradó kupakot.
Jövő nyártól kötelező lesz mindenhol az EU-ban, a tervek szerint.
Pedig a baromság helyett elég lett volna a népet oktatni, hogy ne külön dobja be a kupakot. Valószínűleg jó szándékkal direkt letekerték sokan, hogy könnyebb legyen szétválogatni...
A tervek szerint kupakot tilos lesz átvenni az összegyűjtőktől. Hogy egységesítsék a gyűjtést. (Mondjuk, a gyűjtésnek én sok értelmét nem láttam eddig se, mert az odaszállítás költsége magasabb, mint amit a kupakért kapnak, szóval akik segíteni akarnak, jobban teszik, ha havi 50 Ft-ot átutalnak, hasznosabb.)
Amúgy én is le szoktam szakítani, mert zavaró, ha inni akarok a flakonból, utána meg nehezen kap vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!