Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Milyen íze van az új lila...

Milyen íze van az új lila Fantának?

Figyelt kérdés
Kíváncsiságból megkóstoltam, de nekem csak édes íze volt. Szerintetek mi akart lenni? Esetleg van tippetek, infótok?

2023. máj. 30. 03:49
1 2
 11/19 anonim válasza:
88%
Kókuszos fruti íze van; ha erre számítasz, nem fogsz csalódni. Ez a kókuszos felhang a műtejes aroma miatt van ezek szerint. Ha epres, nem értem, miért lila.
2023. jún. 29. 18:40
 12/19 Necrocoprophagocitosys válasza:
52%
Szerintem fahéjas alma! Első blikkre ez ugrott be
2023. júl. 2. 15:52
 13/19 anonim válasza:
65%
Talán gumicukor, ilyen haribo cseresznyés íze van picit.
2023. júl. 4. 16:02
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi tippeket, kíváncsi vagyok mi lesz a “megoldás”. Amúgy érdekes látni, hogy kb egy olyan tipp sem volt, aki nagyon méltatta volna 😅
2023. júl. 5. 00:06
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Illatra mint a cseresznye ízű italok (egy kis műanyag citrom aromával) ízre meg mint a birsalma egy kis fahéjjal (természetesen szintén a műanyag aromás kivitelben). Szinte 1000%. A birsalmalé nem túl gyakori a gyümölcslevek között és nem is sok ember ismeri fel egyből az ízét.

Viszont ugyanúgy megmarad ez az édesítőszeres kaparó íz az ember torkában, és nem is túl kellemes amikor leér a gyomorba (kellemetlen, savas érzést kelt). Kíváncsiságból vettem, de nem kellett volna, mert egyáltalán nem esett jól annak ellenére szomjas voltam.

2023. aug. 9. 12:39
 16/19 anonim válasza:
Nekem kesernyés ízű. Bűnrossz. Volt egy szőlő ízű hasonló színű fanta az még elment egyszer. De ez tragikus. Nem bírtam meginni.
2023. aug. 9. 17:29
 17/19 anonim válasza:
16# igen olyan mintha marna már a számban.
2023. aug. 9. 17:30
 18/19 anonim ***** válasza:
S.r
2023. aug. 9. 17:31
 19/19 anonim válasza:
100%

Én feketeribizli-lime ra tippelek enyhe vaníliával.

Nem tudom mi lehet de a feketeribizli az biztos

2023. okt. 5. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!