Milyen íze van az új lila Fantának?
Figyelt kérdés
Kíváncsiságból megkóstoltam, de nekem csak édes íze volt. Szerintetek mi akart lenni? Esetleg van tippetek, infótok?2023. máj. 30. 03:49
11/19 anonim válasza:
Kókuszos fruti íze van; ha erre számítasz, nem fogsz csalódni. Ez a kókuszos felhang a műtejes aroma miatt van ezek szerint. Ha epres, nem értem, miért lila.
12/19 Necrocoprophagocitosys válasza:
Szerintem fahéjas alma! Első blikkre ez ugrott be
13/19 anonim válasza:
Talán gumicukor, ilyen haribo cseresznyés íze van picit.
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi tippeket, kíváncsi vagyok mi lesz a “megoldás”. Amúgy érdekes látni, hogy kb egy olyan tipp sem volt, aki nagyon méltatta volna 😅
2023. júl. 5. 00:06
15/19 anonim válasza:
Illatra mint a cseresznye ízű italok (egy kis műanyag citrom aromával) ízre meg mint a birsalma egy kis fahéjjal (természetesen szintén a műanyag aromás kivitelben). Szinte 1000%. A birsalmalé nem túl gyakori a gyümölcslevek között és nem is sok ember ismeri fel egyből az ízét.
Viszont ugyanúgy megmarad ez az édesítőszeres kaparó íz az ember torkában, és nem is túl kellemes amikor leér a gyomorba (kellemetlen, savas érzést kelt). Kíváncsiságból vettem, de nem kellett volna, mert egyáltalán nem esett jól annak ellenére szomjas voltam.
16/19 anonim válasza:
Nekem kesernyés ízű. Bűnrossz. Volt egy szőlő ízű hasonló színű fanta az még elment egyszer. De ez tragikus. Nem bírtam meginni.
17/19 anonim válasza:
16# igen olyan mintha marna már a számban.
19/19 anonim válasza:
Én feketeribizli-lime ra tippelek enyhe vaníliával.
Nem tudom mi lehet de a feketeribizli az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!