A lányaim (12, 13 évesek) szeretnének limonádét árulni megtehetik?
A lányaim szeretnének limonádét árulni(az utcánkban) úgy mint a filmekben.
Megengedhetem nekik??
"És a helyi járásbíróságon tudok nekik engedélyt kérni?"
Persze. Kivaltod nekik az egyéni vállalkozói engedélyt, létre hozol egy külön bejáratú, HACCP biztos konyhát, stb.n
11, na igen, plusz ami még ezzel együtt jár, Navval összekötött pénztár gép, stb...
És akkor akkor jön a kérdés a gyakorira, miért kerül egy limonádé 1000 ft-ba. Hát, nem a víz, meg a cukor miatt...
12-es, ez meg a másik, a lányok nevére meg nem lehet vállalkozást csinálni, mert a jog szemében "cselekvőképtelenek".
(14-18 évig korlátozottan cselekvőképesek)
Mondom én, 5000 bürokrata szarsággal tudnak megfogni. Ez egy ilyen ország.
(Nemrég bejött ez az erkélyre szerelhető napelem, a németek fejlesztették ki, direkt úgy, hogy az európai piacra, "hardwerben" és jogilag is, bárhol kompatibilis, és alkalmazható legyen.
Veszik is, mint a cukrot.
Kivéve természetesen minket, mivel a 2 legnagyobb szolgáltató, 3 féle különböző módon magyarázta el, miért követ el szerződésszegést, és bűncselekményt az, aki ilyet használ. Ez, egy ilyen ország. )
Kár ,hogy már nem lehet úgy feltenni kérdést ,hogy az emberek 50%-a ne bunkón válaszoljon😔😔
Egyébként 9-es nem nem akarom kizsákmányolni a gyerekeket, ez nekik jutott eszükbe nem kényszerítem őket, de ezt te úgy sem értheted hisz ezek szerint nincs gyereked
Kérdező, de sokkal te se vagy különb a baromarcú bürokratáknál, ha nem bírtad felfogni a 9-es mondandóját!
A jogszabályok megalkotóinak, és betartóinak a hozzáállását írta le az első mondatban, amit utána a zárójeles részben tisztázott is!
Te meg az értő olvasás hiánya miatt bunkózod, és pontozod le. Meg sokan mások is. Szó szerint fájdalmas ez bamba butaság, hogy ennyien nem tudnak 2 mondatot egymással összefüggésben értelmezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!