Magyarországon hol lehet különleges ízű Mountain Dew üdítőket kapni?
Figyelt kérdés
Elsősorban Budapestre gondolok, de bármely más város, vagy internetes oldal is jöhet. Találtam pár régebbi kérdést a témában, nem tudom hogy aktuálisak-e még.2023. ápr. 25. 20:19
2/8 anonim válasza:
#1 vagyok
Én nem vagyok Pesti, úgyhogy csak ezzel szolgálhatok sajnos, de remélem ez megfelel.
3/8 anonim válasza:
Kínaiaknál is érdemes próbálkozni.
3 éve volt egy bolt online de az már megszűnt. Na ott minden volt.
4/8 anonim válasza:
Konkrét boltot nem tudok neked mondani, de szerintem is kínai boltokban érdemes körülnézni. Pl. a mindenféle ízű kólák is ott már 2-3 évvel előbb voltak, mint a hipermarketekben.
5/8 anonim válasza:
Asia Center Budapesten. :) Ott biztos találsz, és sok más különlegességet is ahhoz képest elfogadható áron. Amúgy is szerintem hangulatos hely a rengeteg kínai üzlettel, én szeretem. A Duna Panda is egy élmény és van mindenféle, ami máshol nem kapható, de oda különleges Mountain Dew miatt ne menj, azaz én még nem láttam ott.
6/8 anonim válasza:
Egy két fajta van közel a Jászaihoz a British Store-ban is. Bár az ő kínálatok sem olyan bőséges már üdítők terén, mint néhány éve.
Most épp MD nincs, de láttam már Japánt is náluk szóval érdemes követni.
7/8 anonim válasza:
A dunakeszi Tescoban van egy Múltkor nevezetű bolt, ahol amerikai édességek/italok szoktak lenni. Egy próbát megér
8/8 anonim válasza:
The British Store, USA Candy, Tej Pékárú Kávé Tea Grocery, Metro.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!