Szerintetek az energiaitalnak tényleg van ébrentartó hatása vagy csak az ize miatt szeretik ?
Figyelt kérdés
Én mondjuk szeretem2023. febr. 24. 13:25
1/7 anonim válasza:
A benne lévő cukornak és koffeinnek azért csak van hatása. Bár ez a testtömeg függvényében változik. Szerintem leginkább a placebo miatt isszák, hogy majd ez felfrissít vagy ébren tart.
2/7 anonim válasza:
Max az első pár dobozzal.
De van akinek még ott se semmi, mert immunis rá.
Ha jól tudom.
3/7 anonim válasza:
Tény, hogy az erősebbek (hell strong) vagy ha többet iszol (fél literes monster) valamennyire élénkít, de ez kb. 1 óra, aztán lecseng. Nem csodaszer.
5/7 anonim válasza:
Én csak hugyozni jártam tőlük egyfolytában.
6/7 anonim válasza:
Ha nulláról iszod akkor van, de akkor is pár óra. Rendszeres fogyasztóként, kávézóként semmi, csak szinten tartásra jó. Legtöbben az íze miatt isszák az tuti, mert finomak.
Én leraktam már ezer éve a kávéval együtt, sokkal jobb így, hogy simán felkelek minden lötty nélkül és simán elalszom este minden probléma nélkül. Az íze hiányzik, szoktam venni Xixo tutti-t néha, de annak meg az ára vicc, szorozd fel másfél literre, hát kösz én nem töltöm a Hell zsebét. :D
7/7 anonim válasza:
Engem fel szokott frissíteni, éberebb vagyok általa. Vagy lehet, hogy ez csak placebo, ahogy az első is írta, mindenesetre az íze finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!