Mennyire reális, hogy 1 karton Szentkirályi 1615 forint? (6dbos 1,5 literes)
Figyelt kérdés
2023. febr. 16. 08:37
2/21 Koplárovics Béci válasza:
Sima ásványvíz, vagy valamilyen ízesített opció? Sima ásványvíznek drága, még a tesco online-on is olcsóbb egy százassal (per palack).
4/21 anonim válasza:
Mit értesz az alatt hogy reális?Ha csak úgy hozhatsz el egy terméket hogy kifizeted érte a bolt által meghatározott árat,az nem fikció hanem realitás.Viszont dönthetsz úgy hogy nem kéred,megnézed egy másik üzletben ahol fele ennyiért megkapod...
7/21 anonim válasza:
Annyiba kerül? Akkor reális. Nem tetszik, hogy ennyire drága? Magánügy.
8/21 anonim válasza:
Ezt hol találtad? Elárulod?
169 forintért láttam egy palackot legdrágábban.
Ez viszont így 269 Ft palackonként.
Nem néztél el valamit?
9/21 A kérdező kommentje:
Nem néztem el. COOP-ban láttam tegnap, 1 palack 269 forint. Ma voltam másik COOP-ban, ott szintén annyi volt. Vicces és egyben szomorú is.
2023. febr. 16. 12:18
10/21 A kérdező kommentje:
Egyébként sima ásványvíz, nem ízesített.
2023. febr. 16. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!