Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Milyen gyakran szoktatok...

Milyen gyakran szoktatok kólát inni?

Figyelt kérdés
Én nem olyan sűrűn, de amikor igen, akkor nagyon jól szokott esni. Gyerekkoromban viszont szinte mindennap ittam.

2023. febr. 6. 16:35
1 2
 11/15 NTBS ***** válasza:
100%
Ritkán.
2023. febr. 7. 06:33
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Két havonta kb
2023. febr. 7. 06:50
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Heti kb egyszer, egy félliteres zero-t.
2023. febr. 7. 09:08
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Próbálok minél ritkábban, mert ha elkezdem, teljesen rá tudok függeni. Így olyan havonta egyszer. De olyankor napokig, legalább két nagy flakonnal, ketten férjemmel. Annyi "szerencsém" van, hogy a coca colát már nem bírom, a pepsit meg nem szeretem annyira. Így könnyebben le tudok vele állni ha elkezdem inni.
2023. febr. 7. 12:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Ja, régebben nálunk is gyerekkoromban naponta, hetente többször ittam kólát. Most már itthon inni kólát úgy havonta 1x-2x szoktam. Ha étterembe, moziba, büfébe, kajáldába megyek, akkor mindig kólát iszom. Bevásárlásnál is ha megszomjazom, akkor mindig kólát veszek és utána iszom meg.
2023. febr. 16. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!