Szoktatok olyat csinalni spórolásból hogy olcsó őrölt kávét összekevertek drágábbal és a keveréket főzitek le ami igy jobb?
Figyelt kérdés
2023. febr. 4. 16:24
11/14 anonim válasza:
5 vagyok. Én maradék bravos espresso-t kevertem össze premium tscibo mintával. Nem volt jó ötlet, ahogy fent is írtam, eleve darálásilag "nem egyeztek".
12/14 A kérdező kommentje:
En egy szoktam hogy 100% arabicat keverek össze olyan olcsó kávéval pl family val vagy eduschoval amiben tudom hogy sok robusta van emiatt olcsóbb.
2023. febr. 5. 11:20
13/14 anonim válasza:
Nem spórolás céljából, de csináltam már ilyet és egész finom lett. Nekem újratölthető kapszuláim vannak a kapszulás gépemhez és némelyik kávé túl finomra van őrölve, olyankor valamiért kifolyik a gép oldalán. Nagyobb szemcséssel keverve pedig teljesen jól működött. De ha jobban belegondolok spórolás céljából is jó lehet, mostanában én is igyekszem olcsóbb kávékat venni, mert elég hamar fogy mostanában.
14/14 anonim válasza:
Hozzáteszem, hogy nagyon jó kávét nem kevernék, csak olyat, ami nem nagy szám önmagában. Mondjuk egy Dallmayr kávét azért nem kevernék össze semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!