Egyedül a coca cola marad az egyetlen 100%-osan cukros üdítőital Magyarországon? (pepsi bejelentette hogy mostantól fél cukor/édesitős a kóla)
Meglepett hogy Pepsi így elrontja a receptjét, a készletet kiárusítják de már csak félig édesítős marad meg ezentúl.
Szinte minden létezőről amit tudtam meglépték, azóta nem is iszom egyiket sem, annyiban jó ez a döntés. Nem ihatatlan, de nem ér annyit hogy pénzt adjak érte
9
Miért?Olcsóbb is jobb is mint a festett szénsavas vizek.Ráadásul még a szomjat is oltja.Ha valaki meg cukros üdítőt akar,akkor tesz bele 2-3 teáskanál kristálycukrot.És megvan az is.
12
Ha nem jó neked a szóda,akkor ott a szénsavas ásványvíz.Még úgy is olcsóbb mint a koca kóla..
Sok üdítő van a piacon. Nem csak a fanta és a coca cola. Mindben van cukor és édesítőszer. Kényelmi és élvezeti italok. Van aki szereti, van aki nem. Az apenta az egyik kedvencem, viszont meglepődtem az 1%os gyümölcstartalmon, nem tudom azóta mennyi, de pár éve a címkén ezt olvastam. Colat alapból nem iszom, mert a fogaknak nem tesz jót.
Ott van még a márka, traubi, nekem ezekről a ragadó polcok jutnak az eszembe a boltokban, de attól még finomak.
A fritz colaról hallottam még, érdekes története van, szívesen kipróbálnám.
Nem muszáj pénzt kiadj üdítőre, igyál vizet, én is azt iszom, jobb az egészségem.
Nem érted utolsó, az igazi üditőben csak cukor van.(coca cola)
Az általad felsoroltakban viszont vegyesen van édesítővel.
A fritz kóla pedig kb apple a kóla úgy jellemezném, nem rossz, de 3x annyiba kerül mint a coca szóval sznoboknak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!