Melyik őrölt KÁVÉ a tuti? ...Persze tudom,hogy ez ízlés kérdése, de én nem kávézom...
...így a segítségeteket kérem, mielőtt felvasarolnam a boltok készleteit.
A párom a Tchibo Family-t issza évek óta, de karácsonyra szeretném meglepni valami különlegessel.
Normál kavefozonk van, alapvetően ebben és őrölt kaveban gondolkozom.
Köszönöm annak, aki erre időt szán.
A parodat probald ugyesen, eszrevetlenul kifaggatni errol, (vagy kerj meg valakit erre a feladatra), hogy ivott e mar olyan kavet, ami nagyon izlett neki, csak az ara miatt nem veszi meg a mindennapokban. Mert egy kulonlegesseg lehet, h nem jon be neki annyira, mint az, amit mindig is fogyaszt. En pl. igy jartam anyammal. Na, azert azt a "kulonlegesseget" is eleg finomnak tartotta, es megitta rovid idon belul. Egy alkalommal viszont Olaszorszagbol vittem neki egy legolcsobb, nevenincs kavet egy uzletlancbol, azt azota is emlegeti, isteniti.
Mindezek ellenere azt hiszem, oriasit nem tudsz hibazni. En is kivancsian varom a valaszokat.
A bolti kávék nem jók :)
A legtutibb szerintem az, ha elmész egy specialty kávézóba és ott leőrölteted a minőségi kávét.
MInt minden étel-ital, ez is abszolút ízlésfüggő...
Van aki a jó erős markáns ízeket kedveli - van aki meg pont az enyhéket... VAgy a kettő között bárhol...
Én egy pár hónapja a Lidl Barista sorozatból a Columbia típust iszom, nekem nagyon bejön. CSak hát ugye ízlések és pofonok... :)
Esetleg nézz szét valamelyik olasz boltban (ha bp-i vagy),
pl. a Buono-ban, vagy [link]
De kereshetsz "kézműves" helyben pörkölt kávét is.
Meg egy szavazat a dallmayr-re!
Ezen kívül a davidoff fine aroma amit nagyon szeretek.
Én is ajánlom a Dallmayr-t, különleges aromája van, és jó erős!
Amúgy ha esetleg szereti a “méregerős” kávét, és eddig Tchibo Family-t ivott, akkor még szintén érdemes lenne megpróbálni a Tchibo Sicilia Style-t, na az aztán egy jó erős fekete!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!