11/23 anonim válasza:
A Monsterből vannak szerintem a legjobb ízek, illetve a nagy kiszerelés miatt praktikus nekem. Kedvenc ízeim: Hamiltonos, sima zöld, Pipeline Punch
12/23 anonim válasza:
Hell. Már van egy rakás belőle itthon. Évek óta gyűjtöm őket.
13/23 anonim válasza:
Nyáron a dinnyés hell most jelenleg a szőlős épp a kedvencem
14/23 anonim válasza:
A legújabb kedvenc a Hell gyömbér- citrom
16/23 anonim válasza:
15. Természetes ki szelektálódás. Kell ilyen is. Pont aktuális. Ezek az 50-et se fogják megélni.
17/23 anonim válasza:
A Club Mate még a nem teljesen hulladék kategória, maximum azt szoktam nagy ritkán.
18/23 anonim válasza:
#15: ha valaki jobban szereti ezt, mint a kávét, az mondjuk miért probléma? A Hell kategóriáján belül kifejezetten egészségesnek számít, és vitaminok is vannak benne. Tulajdonképpen semmivel sem rosszabb, mint egy random üdítőital, sőt.
19/23 anonim válasza:
Burn classic 😍 kicsit másabb az íze mint a többinek, savanykásabb.
Amúgy miért terjedt el hogy az energiaital egészségtelen? Csak egy szénsavas üdítő, amiben van koffein. Ami a kávéban is.
20/23 anonim válasza:
#19: általában gyerekekre nézve tartják ártalmasnak, pontosan ezért, mert jó ízű "üdítőital", de van benne koffein. Viszont sok energiaitalban a kávéval ellentétben nem csak koffein van, hanem egyéb más, élénkítő hatású anyag is, ami egy üdítőitalban nem található meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!