A kávé az úgy tényleg erősebb, hogy feketén, se cukor, se édesítő, és se tej nincs benne tehát csak olyan natúr keserű, és úgy már tényleg gyengébb, ha legalább édesítőszer, vagy cukor van benne egy kevés?
2-es, ha benned az kérdés merül fel, akkor fogalmad sincs róla, hány agyhalott megmondóember terjeszt ilyen hülyeségeket!
Siralmasan sok!
Ha valaki kezdő a kávézásban, simán agymosottat csinálnak belőle is.
A kérdező legalább kérdez, nem úgy, mint sokan mások, akik egyszer hallottak valamit, aztán egy életen keresztül terjesztik.
Kérdező, az alap kérdést nem is kell tovább feszegetni, teljesen alaptalan hülyeség.
Egy dologgal egészíteném ki, a kávé, jelentősebb mennyiségű cukorral, sokkal jobban üt. Rendes cukorral. Kölcsönösen erősítik egymást a koffeinnel.
A 3-mas kommentre:
És aznap mikor natúron ittál kávét, akkor estig nem is ittál semmi mást?
csak mert ha igen, akkor benned, ugyanúgy hígult a kávé nem?
Vagy véletlenül se merült fel benned, hogy esetleg másik 50 tényező miatt "pörögsz"?
Mert ha nem, akkor az eddigieknél azért sokkal jobban át kéne ezt gondolnod!
Addig is, ezt így egy értelmesebb társaságban szerintem ne hozd fel. Ne hozd magad kellemetlen helyzetbe.
Ez egy anonim oldal, nem ciki hülyének lenni, ellenben hasznos dolgokat lehet tanulni.
Kedves Kérdező, azért napszaktól is függ, hogy hogy üt be a kávé. (Persze ez egyéni adottságoktól is függ.)
Ennek is van egy hatásfoka, ha délután ittad, akkor jogos az esti pörgés. Ha reggel ittad volna, nem tűnt volna így, mert délutánra kipisiled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!